Grace Balettiskola - Tanfolyamok

Táncpedagógusok jelentkezése

Stúdiónk 25 éve stabil hátteret biztosít növendékeink és oktatóink számára egyaránt.

Tanfolyamaink száma és oktatási helyszíneink folyamatosan bővülnek.

Olyan munkatársat keresünk csapatunkba, aki a gyermekek működését szem előtt tartva, játékos formában tudja átadni tudását, ugyanakkor kellően határozott stílusban tudja irányítani a rá bízott csoportokat.

Neked való ez a pozíció, ha:

 • klasszikus balett képzettséggel és modern tánctechnika tanulmányokkal rendelkezel
 • szeretsz és tudsz is gyerekekkel foglalkozni
 • szívesen dolgozol délutáni/kora esti idősávban
 • aktív táncos karriered már befejeződött, és már elköteleződtél az oktatás mellett

Víziónk

Mi a Grace Balett-nél szeretnénk, ha

 • növendékeink már kiskorukban megtapasztalnák a fejlődés örömét, és önbizalommal telve indulnának neki az életnek
 • élmény lenne számukra a kitartó munka
 • testbarát szemlélettel közelítve kialakulna náluk a kötődés a mozgásforma iránt, és akár évekig is megmaradna a motiváció a folytatáshoz

Hisszük, hogy a szép mozgás mindenkinek jár, és egy életen át elkísér.

Tanári visszajelzések

Horváth Anikó – Táncpedagógus
a Grace oktatói csapat tagja

A Grace Mozgásművészeti Stúdióban az öröm kéz a kézben jár a tudatos munkával. Minden korosztály megkapja a fejlődéshez szükséges kapaszkodókat, miközben játékos formában sajátítja el a klasszikus balett alapjait. A kis létszámú csoportokban lehetőség nyílik a figyelmes odafordulásra, az igényes környezetben a komfortos együttműködésre. A kollégák sok éves tapasztalataikkal segítik egymás munkáját, mindannyian hivatásként tekintünk az oktatói tevékenységünkre.

Csató Enikő – Táncpedagógus,
a Grace oktatói csapat tagja

Azért szeretek a Grace Mozgásművészeti Stúdiónál oktatni, mert (mint a klasszikus balettnál is) megvan a precizitás, a pontosság és a harmónia.

Ideális csapattagként ezek jellemzőek Rád:

 • pontosság és megbízhatóság jellemez
 • heti rendszerességgel el tudod látni az órarendben vállalt órák megtartását és az ahhoz fűződő adminisztratív feladatokat
 • szívesen elsajátítod és alkalmazod az általunk kidolgozott tananyagrendszert
 • megfelel számodra, hogy óraadóként szeptembertől júniusig bízunk meg csoportok oktatásával

Hangulat

Milyen nálunk a légkör?

Tanév elején szoktunk tartani egy szakmai megbeszélést, ahol átnézzük a tananyagokat, és módszertani tapasztalatainkat megosztjuk egymással.

Ez mindig nagyon inspiráló, hiszen oktatói pályafutásunk során a fejlődést hihetetlenül támogatja, ha beszélgetünk arról, hogy például kinek milyen gyakorlat működik egy-egy mozdulat oktatásakor, és mi az, amiben ötleteket kérnénk egymástól. Ilyenkor a beszélgetés során a leghatékonyabb módszerekkel „ajándékozzuk meg” egymást.

Fél évente pedig együtt vacsorázunk, miután a bemutató óráink izgalmain túlestünk.

A Stúdió vezetője, akivel folyamatosan kapcsolatban leszel:

Stubna Enikő, a Grace Mozgásművészeti Stúdió megálmodója és egyben lelkes oktatója is. Heti szinten vele fogsz egyeztetni, és tőle tudsz kérdezni, ha bármilyen kérdés felmerül.

Stubna Enikő Grace Balettiskola

Hogyan történik a kiválasztás?

 1. Ha úgy érzed, táncpedagógusként hasonló szemlélettel rendelkezel, és szívesen vennél részt oktatóként Stúdiónk életében, töltsd ki a lenti űrlapot. Amennyiben van videófelvétel akár az oktatásodról, akár növendékeid munkájáról vagy olyan videó, amiben Te táncolsz, kérjük töltsd fel a megfelelő menüpont alá. Ha nincs ilyen, de tudsz készíteni, az jelentősen megkönnyíti és lerövidíti az egyeztetés folyamatát.
 2. Ezután átnézzük a jelentkezésedet, és rövid időn belül visszajelzünk.
 3. Amennyiben a legtöbb paraméterben egyezik a Stúdiónk által képviselt oktatási rendszer és szemlélet, valamint az általad leírt és elküldött anyagok, telefonos vagy személyes találkozón egyeztetjük a további részleteket.

Jelentkezés