Kedves Szülők,


amennyiben kislányotok szeptembertől is részt venne Stúdiónk képzésében, kérjük, töltsétek ki alábbi ELŐJELENTKEZÉSI adatlapunkat legkésőbb JÚNIUS 15-ig. 


A jelentkezést elküldő növendékek helyét lefoglaljuk, és a szeptemberi beiratkozásnál előnyt fognak élvezni az új jelentkezőkkel szemben. Előjelentkezés nélkül nem tudjuk garantálni, hogy lesz hely kislányod számára a következő tanévben.


Fontos tudni, hogy ez az előjelentkezés még nem számít beiratkozásnak. 
Az augusztusi BEIRATKOZÁSSAL véglegesítjük a helyeket. Ennek menete a következő lesz: augusztus közepén kiküldjük a jövő évi balett órák időpontját. Amennyiben a megadott időpont megfelel számotokra, a tandíj befizetésével válik majd érvényessé a foglalás, és ezzel véglegesítjük a növendék helyét a csoportban. Ha az időpont nem lesz megoldható, akkor egyeztetünk, hátha tudunk másik időpontot ajánlani.

    Melyik városban vesztek részt tanfolyamunkon?

    Szeretnétek-e folytatni szeptembertől a képzést?
    (A jelentkezési szándékotokat ne tegyétek függővé attól, hogy melyik napra esik majd a balettóra, mert ezt augusztusban, a BEIRATKOZÁSKOR fogjuk egyeztetni, és esetlegesen lesz lehetőség csoportváltásra is.)